Afbeelding invoegen

Naam van de Brocanterie
Naam van de Brocanterie 3-DAAGSE ANTIEKMARKT & BROCANTERIE
Datum 1 31-07-2024
Datum 2 01-08-2024
Datum 3 02-08-2024
Locatie Leopoldlaan in DE HAAN-AAN-ZEE
Ik wens een plaats te reserveren als volgt:
Deelnemer
Naam
Voornaam
Adres - straat
Postbus - bus n°
Postcode
Gemeente
Land
Tel
GSM
E-mail
Facebook
Voertuig (merk/model)
Nummerplaat
Ik kom met een aanhangwagen Ja Nee
Ik gebruik een tent/tenten Ja Nee
Totale afmeting tent(en)
Ik ben particulier handelaar
BTW nummer
Ik verkoop het volgende: (opgelet u dient tenminste 1 categorie aan te vinken; meerdere keuzes zijn mogelijk!)


Anderen:
Foodtruck naam
Ik wens te reserveren
Minimum aantal meters per dag is 5 meter
Prijs per meter per dag: € 12,- per meter
Prijs per meter bij boeking van 2 dagen: € 11,- per meter
Prijs per meter bij boeking van 3 dagen: €10,- per meter
Datum: 31-07-2024 Ik reserveer meter voor 31-07-2024 in DE HAAN-AAN-ZEE
Datum: 01-08-2024 Ik reserveer meter voor 01-08-2024 in DE HAAN-AAN-ZEE
Datum: 02-08-2024 Ik reserveer meter voor 02-08-2024 in DE HAAN-AAN-ZEE
Ik wens een gratis stroomaansluiting Ja Nee
Ik wens een voorraad folders om uit te delen Ja Nee
Totaal te storten EURO
Vragen opmerkingen
Betaling:
Rekening BE92 0016 1631 3323 op naam van Daniel Van den Hoeck met vermelding van de brocanterie + de volledige naam van de deelnemer + het aantal meters.
Ik heb aandachtig het reglement aandachtig gelezen en ga hiermee akkoord.
Anti-spam 4 + dertien = (antwoord in cijfers invullen!)

Reglement

Reglement 3-Daagse Antiekmarkt & Brocanterie “Belle Epoque” De Haan-aan-Zee


HUUR EN BETALING STANDPLAATS


De prijs per lopende meter varieert volgens het aantal reservatiedagen als volgt: 1 dag: 12 euro per meter - 2 dagen: 11 euro/per dag - 3 dagen: 10 euro/per dag en steeds per lopende meter


Overal hebben de standen een diepte van 2m5 à 3m (afhankelijk van de locatie).


Men moet minimum 5 lopende meters reserveren. Reservatie van een hoekstand is enkel mogelijk vanaf minimum 6 meter.


De betaling dient te gebeuren op rekeningnummer IBAN BE92 0016 1631 3323 van Brocanterie Events met vermelding van het aantal meters + naam van de standhouder + De Haan 2024. Na ontvangst van uw reservatie ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving via e-mail. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de betaling werd voldaan.


WIE MAG DEELNEMEN?


Particulieren zijn toegelaten op rommelmarkten voor de verkoop van tweedehandsspullen. Professionelen mogen deelnemen aan de rommelmarkten indien zij in orde zijn met de wet op de ambulante handel en zij dienen hun BTW-nummer mee te delen bij de inschrijving.


WAT MAG MEN VERKOPEN?


Vintage artikelen, antiek, brocante, curiosa, verzamelingen, artisanale stukken. De vraagprijs van de te koop aangeboden goederen is verplicht aan te brensgen d.m.v. labeling/etiketten.


Tweedehands kleren mogen aangeboden worden indien ze het thema "vintage- en retro" naleven. Nieuwe kleren en accessoires zijn niet toegelaten.


WAT MAG NIET VERKOCHT WORDEN?


Voedingswaren, dranken, dieren, vuurwerk, wapens en munitie. Demonstratiestanden of de organisatie van een tombola zijn eveneens niet toegestaan. De organisatie behoudt zich het recht om een stand onmiddellijk te sluiten die deze regels niet gerespecteerd worden.


OPBOUW EN AFBRAAK VAN DE STAND


Opbouw van de stand gebeurt tussen 07u00 en 8u30 (9u30 voor de brocanteries die starten om 10u00). Er mogen geen wagens blijven staan aan de standplaats. De afbraak van uw standplaats mag pas starten op het sluitingsuur van het evenement, tenzij na overleg met de organisator.


Het is niet toegelaten de oppervlakte van uw standplaats te overschrijden, er moet een doorgang van 4 meter worden vrijgelaten.


NETHEID


De deelnemer krijgt bij aanvang een propere grondoppervlakte en deze moet na afloop van de brocanterie opnieuw volledig vrij zijn van afval. Het is verboden zwerfafval achter te laten teneinde een boete van de politie te vermijden.


Indien uw stand voorzien is van markeerstrips op de grond, vragen wij u vriendelijk om deze eveneens te verwijderen.


ANNULERING


Indien u wenst te annuleren door omstandigheden, kan dit tot 5 dagen vóór de aanvangsdatum van de brocanterie. Enkel dan wordt uw inschrijvingsgeld terug gestort. Na deze datum is een terugbetaling van uw inschrijvingsgeld bij annulatie niet meer mogelijk. Indien u in een geval van overmacht de dag zelf niet aanwezig kan zijn omwille van dwingende redenen, gelieve ons dan telefonisch te verwittigen op het nummer 0475 843 993. Dit geeft ons de mogelijkheid de standen te herorganiseren uit respect voor de andere standhouders en bezoekers.


VERANTWOORDELIJKHEID - VERZEKERING


De organisator is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en aangebrachte schade aan goederen of materialen van deelnemers door regen, overstromingen, diefstal of andere mogelijke oorzaken zoals stroomonderbreking.


Elke standhouder moet in bezit zijn van een geldige verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid ten opzichte van Derden (indien u hier niet standaard van in het bezit bent kunt u dit afsluiten voor één dag bij uw verzekeraar).


PROMOTIE


Flyers (strooifolders) kunnen gratis aangevraagd worden bij de organisatie via info@brocanterie.be.


KEUZE VAN DE STANDPLAATS


De deelnemers krijgen hun standplaats toegewezen door de organisatie. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde standplaats dient u dit duidelijk te vermelden bij uw inschrijving. In de mate van het mogelijke en naargelang de beschikbaarheid proberen wij hiermee rekening te houden bij de inplanning van de standen. Gelieve de organisatie één week vooraf te contacteren om de keuze van uw standplaats nogmaals te bevestigen.


PARKING:


De parking van uw voertuig valt volledig buiten de verantwoordelijkheid van de organisatoren. De organisatie voorziet een aantal parkeerplaatsen voor de deelnemers in de onmiddellijke omgeving.


SANITAIR:


Dankzij de Gemeente De Haan, zijn er sanitairs voor de deelnemers in de buurt van de Brocanterie.


KLEDIJ EN HOUDING: de Brocanterie kadert in een bredere “Belle Epoque’ programma en animatie. We dringen aan bij de deelnemers om een dit toe te passen en ervoor zorgen dat iedereen verkleed wordt in de stijl van de « Belle Epoque ». Het moet niet perse een volledige outfit zijn maar het dragen van een paar kledingstukken volstaat.


Het is ook uit respect voor de organiserende gemeente en de initatiefnemers.Terug naar het overzicht >